Terug

Leveringstermijn

Wij doen steeds ons best de betaalde goederen snel te leveren binnen Nederland en België.  Indien de goederen op voorraad zijn, gebeuren leveringen in Nederland - door de band - binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling. Leveringen naar België vragen een beetje meer tijd qua organisatie, en worden afgehandeld op 2 à 5 werkdagen na ontvangst van uw betaling.

Leveringen naar Duitsland en Frankrijk zijn tevens mogelijk na overleg. Leveringstermijnen worden opgegeven op verzoek.

Indien u geïnteresseerd bent in apparatuur die op dit ogenblik niet in voorraad is, zullen wij u zo snel mogelijk meedelen wanneer we ze kunnen leveren, en het indien gewenst voor u reserveren en u op de hoogte houden van de reële leveringsdatum.

Onze klanten kunnen bij levering van een nieuw toestel tevens vragen om een oud toestel weg te nemen. Afhankelijk van het merk van het nieuwe, bestelde toestel, kunnen wij dit organiseren tegen een maximale vergoeding van 45 Euro per terug te nemen toestel (excl. BTW). Dit moet steeds vooraf worden besproken en afgestemd, aangezien de transportfirma dit moet opnemen in de routeplanning van haar chauffeur.