Barbecue Kamado, R23

Barbecue Kamado, R23

Art. 4876
Merk: Grills

Railroad Kamado BBQ R23

1197 € incl. BTW 989 € excl. BTW

Omschrijving

Archeologen hebben 4000 jaar oude grote aardewerken vaten ontdekt die beschouwd worden als vroege incarnaties van het Kamado keramisch fornuis. Sindsdien is het op veel manieren ontwikkeld: afneembaar deksel, toegevoegde tochtdeur voor betere warmtebeheersing en de omschakeling van hout naar houtskool als primaire brandstof.

In Japan was de Mushikamado een ronde aardewerken pot met een afneembaar gewelfd deksel, ontworpen voor het stomen van rijst. De naam 'Kamado' is in feite het Japanse woord voor 'fornuis' of 'kookstel'. Deze naam is door de Amerikanen overgenomen en is nu een verzamelnaam geworden voor deze stijl van keramische kookplaten. Kamado-fornuizen zijn zeer veelzijdig. Ze kunnen niet alleen worden gebruikt voor grillen of roken, maar pizza's, brood, taarten en koekjes kunnen er ook moeiteloos in worden gebakken. Dankzij hun uitstekende eigenschappen voor warmteretentie kunnen hoge temperaturen worden bereikt en gehandhaafd door nauwkeurige regeling van de luchtstroom via de bovenste en onderste ventilatieopeningen. Hoge temperaturen zijn ideaal voor het snel bereiden van hamburgers en worstjes, terwijl lagere temperaturen grotere stukken vlees gedurende langere tijd bereiden. Voeg wat houtsnippers toe aan de houtskool of probeer verschillende smaakvolle houtsnippers te combineren om het vlees nog smakelijker te maken.

Hide info

Vragen en antwoorden

Barbecue Kamado, R23

Nog geen vragen gesteld

Stel uw eigen vraag

Gelieve alle velden in te vullen. Het antwoord op een niet-openbare vraag wordt verzonden naar uw email adres. Controleer het opgegeven email adres nogmaals.

Ons vragen-beleid

Hide info

Technische kenmerken

Type apparaat:
Grill
Afmetingen warmteoppervlak:
515 x 515 mm
Breedte:
1340 mm
Diepte:
810 mm
Hoogte:
1220 mm
Gewicht:
87 kg
Gewicht met verpakking:
101 kg
Type garantie:
Volledige garantie (onderdelen, componenten, service)
Garantie:
12 maanden
Certif.:
7057.0005
Steunen:
Wielen
Hide info