Crescent ijsblokjesmachine, Hoshizaki, KMD-201AWA, waterkoeling, modulair, 190 kilo/24u

Crescent ijsblokjesmachine, Hoshizaki, KMD-201AWA, waterkoeling, modulair, 190 kilo/24u

Art. 5299

Deze compacte, watergekoelde machine produceert helder, halvemaanvormig ijs dat uiterst veelzijdig is. Het gebruik van halvemaanvormig ijs strekt zich uit van het spatvrij serveren van postmix frisdrank tot diverse toepassingen zoals het transport van vis, display van vis en gebottelde dranken en zelfs lasertherapie. Het is ideaal voor snel verkopende etablissementen zoals nachtclubs en sport- en entertainment evenementen. Wordt standaard geleverd zonder opslagbunker!

Buitenafmetingen, mm: 560 x 625 x 610 mm

4840 € incl. BTW 4000 € excl. BTW

Omschrijving

  • Temperatuur van het water: van +7 tot +35 Celsius. Waterdruk: van 0,7 tot 7,8 bar.
  • KM machines produceren helder, halvemaanvormig ijs. De unieke vorm wordt van binnen naar buiten opgebouwd bij een interne temperatuur van -4 ºC.
  • De geproduceerde blokjes zijn kristalhelder, aangezien alleen de zuiverste watermoleculen aan de door Hoshizaki Amerika gepatenteerde verdamper vastvriezen.
  • Dankzij de halvemaan-vorm en de consistente grootte van de blokjes wordt de maximale capaciteit van de opslagbunker geoptimaliseerd.
  • De machine is uitgerust met een dubbelzijdige roestvrijstalen verdamper en heeft dus minder cycli nodig om een volle bunker ijs te produceren. Hierdoor neemt het energieverbruik af. Dankzij het CycleSaver®-ontwerp kunnen de machines met minder energie meer halvemaanvormig ijs produceren in de helft van de tijd die concurrerende merken nodig hebben.
  • De afzetting van mineralen wordt aanzienlijk verminderd wat bijdraagt aan de productie van heldere, harde halvemaanvormige blokjes. Bovendien werken de pomp en compressor beter.
  • Een slechte waterkwaliteit is een van de belangrijkste oorzaken van het uitvallen van apparatuur. Het dubbele spoelsysteem is uitgerust met een ingebouwde zelfreinigingsfunctie, waardoor de levensduur van de machine wordt verlengd.
  • Doordat het luchtfilter gemakkelijk te reinigen is kunnen eindgebruikers het periodiek onderhoud zelf uitvoeren, waardoor de levensduur van het product wordt verlengd en de frequentie en kosten van onderhoudsbeurten worden verlaagd. 
  • Opgelet: wordt standaard geleverd zonder opslagbunker. Indien nodig moet u deze afzonderlijk bestellen. Keuze van de bunker wordt bepaald door de productiecapaciteit van uw ijsmachine, dagelijks verbruik en het piekmoment van het ijsverbruik.
Hide info

Vragen en antwoorden

Crescent ijsblokjesmachine, Hoshizaki, KMD-201AWA, waterkoeling, modulair, 190 kilo/24u

Nog geen vragen gesteld

Stel uw eigen vraag

Gelieve alle velden in te vullen. Het antwoord op een niet-openbare vraag wordt verzonden naar uw email adres. Controleer het opgegeven email adres nogmaals.

Ons vragen-beleid

Hide info

Technische kenmerken

Manufacturer:
Hoshizaki
Type koelinstallatie:
IJsblokjesmachine
Koelregime:
Vriezen
Temperatuurregime:
Lage temperatuur (vanaf -5 Celsius en kouder)
Model behuizing:
Verticaal
Materiaal buitenafwerking:
Roestvrij staal , Geverfd metaal
Kleur behuizing:
Roestvrij staal
Breedte:
560 mm
Diepte:
625 mm
Hoogte:
610 mm
Gewicht:
57 kg
Breedte met verpakking:
660 mm
Diepte met verpakking:
710 mm
Hoogte met verpakking:
725 mm
Gewicht met verpakking:
73 kg
Elektrische voeding:
230 V/ 1 fase/ 50 Hz
Maximaal verbruik:
700 W
Omgevingstemperatuur min:
+7 °C
Omgevingstemperatuur max :
+40 °C
Type garantie:
Volledige garantie (onderdelen, componenten, service)
Garantie:
24 maanden
Certif.:
F022-C101
Koelmiddel:
R404A
Hoeveelheid koelmiddel:
400 g
Buitenafmetingen:
560 x 625 x 610 mm
Afmetingen ijsblokje, mm:
30 x 37 x h 13
Maximale ijsproduktie, per dag:
190 kg
Aansluiting waterleiding:
Ja
Hide info