Exquisit

Horecahome.nl verkoopt horeca-apparaten van het merk Exquisit. Bij ons kunt u bijvoorbeeld glasdeur Exquisit-koelkasten, vrieskasten en wijnkoelers kopen voor de professionele horeca-zaak.

Het Nederlandse bedrijf Domest is opgericht in 1993. Sinds de oprichting is het motto "waar voor uw geld". Trouw aan deze filosofie ontwikkelt Domest constant nieuwe, innovatie Exquisit-apparaten op basis van onderzoek naar de wensen en eisen van de gebruiker.

Tevens moeten de apparaten voldoen aan de steeds strenger wordende Europese wet-en regelgeving betreffende energieverbruik. Domest is dan ook continu bezig vooruitstrevende en energiezuinige producten te ontwikkelen. Zo hebben ze al geruime tijd A+++ apparaten in hun assortiment zitten. Middels de energieweter kunt u achterhalen wat u kunt besparen op energieverbruik. Zo zijn de Exquisit-apparaten niet alleen beter voor het milieu, maar ook goed voor uw portemonnee!

Op de apparaten van Exquisit, aangekocht bij horecahome.nl krijgt u 12 maanden "all in" garantie.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden