Brema

Bij horecahome.nl kan de horeca-zaak professionele Brema-ijsblokjesmachines en schilferijsmachines aankopen. De meeste door ons aangeboden Brema-machines bevatten geen fluorkoolwaterstoffen (HFK-vrij) maar gebruiken propaan (R 290) als koelingsmiddel, dat veel minder bijdraagt tot het broeikaseffect.

Sinds 1985 zorgt de Italiaanse firma Brema ervoor, dat horeca-zaken ijs kunnen maken van hoge kwaliteit. Het maken van ijs is hun passie.
Brema ontwikkelt en produceert apparaten in overeenstemming met de hoogste vereisten, met gebruik van de beste materialen en de meest geavanceerde technologieën. Belangrijkste factor zijn echter hun hooggekwalificeerde medewerkers die constant hun vakkennis en know-how uitbreiden. Dit vereist een permanente inspanning van hen en onderzoek, zodat ze beter de marktontwikkelingen begrijpen en er op kunnen anticiperen. Dankzij deze aanpak kan Brema haar productassortiment elk jaar opnieuw verbeteren en uitbreiden.

De ijsmachines van Brema Ice Makers zijn erg betrouwbaar, functioneel en veilig. Brema Ice Makers heeft internationale kwaliteitscertificaten UNI EN ISO 9001:2008 en het CE-merkteken behaald. Nadat onze apparaten werden goedgekeurd door TÜV Rheinland, is het volledige gamma ijsmachines goedgekeurd door alle Europese en niet-Europese certificatie-overheden.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden