Voorlader Rhima Optima 400 HR PLUS

Voorlader Rhima Optima 400 HR PLUS

Art. 2701
Gerelateerde producten

De nieuwste generatie glazenspoelmachines van Rhima wordt aangevoerd door het compacte model Optima 400 HR PLUS, met korfafmetingen 40 x 40 cm. Het toestel is geschikt voor glazen tot 28 cm hoogte.

Dit toestel is standaard voorzien van een drukverhogingspomp, doseerunits voor wasmiddel en naspoelmiddel en een afvoerpomp, en biedt 6 verschillende wasprogramma's. Tevens is dit model voorzien van een systeem voor energieterugwinning.

4901 € incl. BTW 4050 € excl. BTW

Omschrijving

Dankzij haar compacte afmetingen is de glazenspoelmachine Optima 400 HR PLUS makkelijk plaatsbaar onder een barblad of werktafel. Bij vrije opstelling kunnen wij een verhogingsbokje uit RVS leveren (met twee korvengeleiders voor het opbergen van vaatkorven) voor een comfortabele werkhoogte.

Dit model is volledig dubbelwandig, en werkt dus erg stil. Een ideale glazenspoelmachine voor een bar met achtergrondmuziek!

De korfgeleiders zijn niet gemonteerd, maar diepgetrokken in de zijwanden. Hoeken in de achterwand en bodem zijn afgerond. Hierdoor is deze glazenspoelmachine makkelijk schoon te maken.

Het toestel heeft 6 automatische wasprogramma's naar keuze:

- 3 standaardprogramma's (normaal, middellang en lang);

- 1 glazenwasprogramma's, met naspoelen bij 70 Celsius, voor kwetsbare glazen;

- 2 clean-programma's (normaal, lang), met volledige verversing van het waswater bij elke cyclus.

Het 'soft touch'-controlepaneel met meerkleurige toetsen en LCD-scherm laat duidelijk temperaturen, wascycli en overige functies zien. Elke afwijking wordt automatisch aangegeven door het zelfdiagnose-systeem.

Het toestel wordt geleverd met 2 korven (40 x 40 cm). Eén korf (C121) heeft een vlakke bodem voor grote glazen of kopjes. De tweede korf is een glazenkorf (C79) voor 3 rijen glazen. De glazen staan hierin ietwat schuin, zodat geen water op de voet van het glas achterblijft.

Na het wasprogramma wordt de vaat gespoeld met heet water (82 Celsius) uit de ingebouwde boiler. Dankzij de ingebouwde drukverhogingspomp geeft de naspoeling een prachtig eindresultaat. Tevens zijn de doseerapparaten voor was- en naspoelmiddellen en een afvoerpomp standaard ingebouwd.

Dit model is voorzien van een systeem voor energieterugwinning. Hierdoor valt dit toestel onder de E.I.A.-regeling, meldcode 220809.


Leasen iets voor u?

Ook RHIMA kan met leasing een perfecte en overzichtelijke oplossing leveren voor de financiering van uw apparatuur tegen een gunstig gecalculeerde leaseprijs.

Hide info

Technische kenmerken

Manufacturer:
Rhima
Type vaatwasser (laadsysteem):
Voorlader
Materiaal buitenafwerking:
Roestvrij staal
Kleur behuizing:
Roestvrij staal
Breedte:
450 mm
Diepte:
535 mm
Hoogte:
720 mm
Gewicht:
58 kg
Inhoud wastank:
7 liter
Gewicht met verpakking:
58 kg
Elektrische voeding:
230 V/ 1 fase/ 50 Hz
Maximaal verbruik:
3250 W
Type garantie:
Volledige garantie (onderdelen, componenten, service)
Garantie:
12 maanden
Certif.:
Optima 400 HR PLUS
Hoogte laadruimte:
280 mm
Hoogte glazen, maximaal:
280 mm
Steunen:
Poten
Aantal poten:
4
Type bediening:
Elektronisch
Bedieningspaneel:
Buiten
Aansluiting waterleiding:
Koud water , Warm water
Hoogte poten afstelbaar:
Ja
Hide info

Vragen en antwoorden

Voorlader Rhima Optima 400 HR PLUS

Nog geen vragen gesteld

Stel uw eigen vraag

Gelieve alle velden in te vullen. Het antwoord op een niet-openbare vraag wordt verzonden naar uw email adres. Controleer het opgegeven email adres nogmaals.

Ons vragen-beleid

Hide info