Voorlader Rhima DR53E PLUS

Voorlader Rhima DR53E PLUS

Art. 2700
Gerelateerde producten

De voorlader Rhima DR53E PLUS is een professionele vaatwasser met korven van 50 x 50 cm, geheel uit RVS. Dankzij de thermochrone besturing voldoet elke wasbeurt aan de HACCP-eisen: de temperatuur van het naspoelwater bedraagt minimaal 82 graden Celsius. Een hygiënisch en zuiver eindresultaat is gegarandeerd!

Dankzij de diepte van 70 cm is deze vaatwasser niet enkel geschikt voor het afwassen van borden, kopjes, glazen en bestek, maar eveneens voor GN-bakken (tot GN 1/1), plateaus en dienbladen (40 x 60 cm) en de doorvoerhoogte bedraagt 45 cm !

4761 € incl. BTW 3935 € excl. BTW

Omschrijving

De voorlader DR 53E PLUS is uitermate geschikt voor eetcafés, pannenkoeken- en pizzarestaurants, cateringzaken, schoolkantines e.d., die dagelijks aanzienlijke hoeveelheden grote borden en keukenmateriaal moeten afwassen. Dankzij de diepte van 70 cm is deze vaatwasser niet enkel geschikt voor het afwassen van borden, kopjes, glazen en bestek, maar eveneens voor GN-bakken (tot GN 1/1), plateaus en dienbladen (40 x 60 cm) en de doorvoerhoogte bedraagt 45 cm !

Dit model is volledig dubbelwandig, en werkt dus erg stil.

De 4 automatische wasprogramma's (60, 120, 180 en 300 seconden) starten met een simpele druk op de startknop. En aan het einde van de werkdag reinigt u het toestel makkelijk d.m.v. het zelfreinigingsprogramma!

Na het wasprogramma wordt de vaat gespoeld met heet water (82 Celsius) uit de ingebouwde boiler, zodat uw vaat na elke wasbeurt voldoet aan de HACCP-eisen. Wanneer de machine langere tijd niet wordt gebruikt, gaat de boiler in standby-regime. Hierdoor wordt minder electriciteit verbruikt om het water in de boiler constant op temperatuur te houden.

Het toestel wordt geleverd met 2 korven (50 x 50 cm) en 1 bestekbeker.

Dit model is Belgaqua-gekeurd: het is voorzien van een drukverhogingspomp en een breaktank, die het hete naspoelwater met een constante druk over de vaat spoelt en contaminatie van het drinkwater ten gevolge van een onderdruk in het waterleidingnetwerk vermijdt.

Optioneel kunnen een externe doseerunit voor het wasmiddel (Mono 50), een externe waterontharder (VT-1000) en een ingebouwde afvoerpomp worden geleverd.


Leasen iets voor u?

Ook RHIMA kan met leasing een perfecte en overzichtelijke oplossing leveren voor de financiering van uw apparatuur tegen een gunstig gecalculeerde leaseprijs.

Hide info

Technische kenmerken

Manufacturer:
Rhima
Type vaatwasser (type servies):
Universeel
Type vaatwasser (laadsysteem):
Voorlader
Materiaal buitenafwerking:
Roestvrij staal
Kleur behuizing:
Roestvrij staal
Breedte:
600 mm
Diepte:
700 mm
Hoogte:
1380 mm
Gewicht:
95 kg
Inhoud wastank:
25 liter
Gewicht met verpakking:
1 kg
Elektrische voeding:
400 V / 3 fasen / 50 Hz
Maximaal verbruik:
10250 W
Compabiliteit met GN-containers:
Ja
GN-formaat, aantal:
1/1 GN
Type garantie:
Volledige garantie (onderdelen, componenten, service)
Garantie:
12 maanden
Certif.:
DR53E PLUS
Hoogte laadruimte:
450 mm
Diameter borden, maximaal:
450 mm
Steunen:
Poten
Aantal poten:
4
Type bediening:
Elektronisch
Bedieningspaneel:
Buiten
Aantal programma's:
4
Tijd programma, min.:
60 sec.
Tijd programma, max.:
300 sec.
Automatische waterverversing:
Ja
Materiaal boiler:
RVS
Diepgetrokken wastank:
Ja
Materiaal wastank:
RVS
Automatische vulling wastank:
Ja
Ingebouwde filter wastank:
Ja
Pompcapaciteit:
1.25 kW
Druk watertoevoer, kPa:
200 kPa
Thermische beveiliging:
Ja
Hoogte poten afstelbaar:
Ja
Hide info

Vragen en antwoorden

Voorlader Rhima DR53E PLUS

Nog geen vragen gesteld

Stel uw eigen vraag

Gelieve alle velden in te vullen. Het antwoord op een niet-openbare vraag wordt verzonden naar uw email adres. Controleer het opgegeven email adres nogmaals.

Ons vragen-beleid

Hide info