Omgekeerde osmose installatie Rhima RO100

Omgekeerde osmose installatie Rhima RO100

Art. 2726
Merk: Rhima

Omgekeerde osmose installatie Rhima RO100: een compact toestel, dat makkelijk achter de bar kan worden geïnstalleerd.

De omgekeerde osmose installatie RO 100 heeft een capaciteit van 180 liter per uur. Hiermee kunt u dus makkelijke 15 tot 40 korven per uur afwassen!

Bij het inzetten van een omgekeerde osmose installatie heeft u geen waterontharder nodig.

3265 € excl. BTW

Bestel telefonisch en ontdek uw individuele korting!

Omschrijving

Het leidingwater in de Beneluxlanden is uitstekend drinkwater, maar als vaatwaswater voldoet het maar matig. Het bevat immers diverse stoffen, zoals zuren, zouten en mineralen, die voor lelijke strepen en vlekken zorgen op het glaswerk, bestek en servies. Deze kunnen worden verwijderd met poleren, maar dit is een arbeidsintensieve taak, die tevens tot behoorlijk wat breuk kan leiden. En ook in hygiënisch opzicht is poleren niet aan te bevelen.

Rhima biedt betere oplossingen, bestaande uit een combinatie van glazenspoelmachines in combinatie met omgekeerde osmose-toestellen, doseerapparatuur en vaatwasmiddelen. Heeft u weinig ruimte achter de bar, waar uw glazenspoelmachine moet worden geïnstalleerd? Wij kunnen u een compact en geluidsstil omgekeerd osmose-toestel aanbieden!

Wilt u meerdere vaatwassers aansluiten op omgekeerde osmose? Evenmin een probleem. Hiervoor kunnen wij u één krachtig toestel leveren.

De technologie van omgekeerde osmose is geheel mechanisch en is zonder gebruik van chemicaliën. Eén of meerdere membranen filteren de mineralen uit het water en produceren puur water. Het gefilterde water is chemisch, fysisch en bacteriologisch zuiver water en wordt verzameld in een reservoir. Dit water wordt gebruikt als laatste spoelwater tijdens het afwasproces.

Overeenkomstig de voorschriften van de waterleidingmaatschappij moet deze installatie wel aangesloten worden op een breaktank of keerklep (terugslagklep). Deze maken geen deel uit van de omgekeerde osmose installatie.

Hide info

Technische kenmerken

Manufacturer:
Rhima
Breedte:
150 mm
Diepte:
410 mm
Hoogte:
440 mm
Gewicht:
0.9 kg
Gewicht met verpakking:
1 kg
Elektrische voeding:
230 V/ 1 fase/ 50 Hz
Maximaal verbruik:
120 W
Type garantie:
Volledige garantie (onderdelen, componenten, service)
Garantie:
12 maanden
Certif.:
RO100
Aansluiting waterleiding:
Koud water
Hide info

Vragen en antwoorden

Omgekeerde osmose installatie Rhima RO100

Nog geen vragen gesteld

Stel uw eigen vraag

Gelieve alle velden in te vullen. Het antwoord op een niet-openbare vraag wordt verzonden naar uw email adres. Controleer het opgegeven email adres nogmaals.

Ons vragen-beleid

Hide info