Glazenspoelmachine Rhima DR40E PLUS

Glazenspoelmachine Rhima DR40E PLUS

Art. 2688
Merk: Rhima
Gerelateerde producten

De glazenspoelmachine Rhima, model DR40E PLUS, werkt met korfafmetingen 40 x 40 cm. Dit compact toestel is eenvoudig te bedienen, en is ontworpen om snel en makkelijk grote hoeveelheden glaswerk en/of kopjes en schotels te reinigen. Het toestel is geschikt voor glazen tot 29 cm hoogte.

3085 € excl. BTW

Bestel telefonisch en ontdek uw individuele korting!

Omschrijving

Dankzij haar compacte afmetingen is de glazenspoelmachine DR 40 E PLUS makkelijk plaatsbaar onder een barblad of werktafel. Bij vrije opstelling kunnen wij een verhogingsbokje uit RVS leveren, voor een comfortabele werkhoogte.

Dit model is volledig dubbelwandig, en werkt dus erg stil. Een ideale glazenspoelmachine voor een bar met achtergrondmuziek!

De korfgeleiders zijn niet gemonteerd, maar diepgetrokken in de zijwanden. Hoeken in de achterwand en bodem zijn afgerond. Hierdoor is deze glazenspoelmachine makkelijk schoon te maken.

Het toestel heeft 3 automatische wasprogramma's naar keuze. Na het wasprogramma wordt de vaat gespoeld met heet water (82 Celsius) uit de ingebouwde boiler. Het doseerapparaat voor het naspoelmiddel is standaard ingebouwd. BIj het naspoelen wordt slechts 2,5 liter naspoelwater gebruikt per wasbeurt.

Het toestel wordt geleverd met 2 korven (40 x 40 cm), een schotelinzetrek en een bestekbeker. Eén korf (C121) heeft een vlakke bodem voor grote glazen of kopjes. De tweede korf is een glazenkorf (C79) voor 3 rijen glazen. De glazen staan hierin ietwat schuin, zodat geen water op de voet van het glas achterblijft.

Dit model is Belgaqua-gekeurd: het is voorzien van een drukverhogingspomp en een breaktank, die het hete naspoelwater met een constante druk over de vaat spoelt en contaminatie van het drinkwater ten gevolge van een onderdruk in het waterleidingnetwerk vermijdt.

In combinatie met de compacte, verplaatsbare omgekeerde osmose-installatie RO 50 kan u met dit toestel een prachtig, poleervrij resultaat bekomen.

Tevens optioneel leverbaar:

- een externe doseerunit voor het wasmiddel, model Mono 50;

- een ingebouwde afvoerpomp indien de waterafvoer gelijk of hoger zit dan de bodem van de wastank.

Leasen. Iets voor u?

Ook RHIMA kan met leasing een perfecte en overzichtelijke oplossing leveren voor de financiering van uw apparatuur tegen een gunstig gecalculeerde leaseprijs.

Hide info

Technische kenmerken

Manufacturer:
Rhima
Type vaatwasser (laadsysteem):
Voorlader
Materiaal buitenafwerking:
Roestvrij staal
Kleur behuizing:
Roestvrij staal
Breedte:
450 mm
Diepte:
530 mm
Hoogte:
720 mm
Gewicht:
38 kg
Inhoud wastank:
16 liter
Gewicht met verpakking:
38 kg
Elektrische voeding:
230 V/ 1 fase/ 50 Hz
Maximaal verbruik:
3050 W
Type garantie:
Volledige garantie (onderdelen, componenten, service)
Garantie:
12 maanden
Certif.:
DR40E PLUS
Hoogte laadruimte:
295 mm
Hoogte glazen, maximaal:
290 mm
Type bediening:
Elektromechanisch
Bedieningspaneel:
Buiten
Aantal programma's:
3
Automatische waterverversing:
Ja
Zelfreinigende sproeiarm:
Ja
Materiaal boiler:
RVS
Diepgetrokken wastank:
Ja
Materiaal wastank:
RVS
Automatische vulling wastank:
Ja
Ingebouwde filter wastank:
Ja
Hide info

Vragen en antwoorden

Glazenspoelmachine Rhima DR40E PLUS

Nog geen vragen gesteld

Stel uw eigen vraag

Gelieve alle velden in te vullen. Het antwoord op een niet-openbare vraag wordt verzonden naar uw email adres. Controleer het opgegeven email adres nogmaals.

Ons vragen-beleid

Hide info