Doorschuifmachine Rhima Optima 600 HR PLUS

Doorschuifmachine Rhima Optima 600 HR PLUS

Art. 2708
Merk: Rhima
Gerelateerde producten

De doorschuifvaatwasmachine Optima 600 HR PLUS is ontwikkeld voor keukens met matige tot slechte ventilatie. Het toestel is voorzien van een wasemcondensunit met energieterugwinning. Hierdoor valt het onder de E.I.A.-regeling .

Dit toestel is standaard voorzien van een drukverhogingspomp en breaktank, een doseerunit voor naspoelmiddel en biedt 5 verschillende wasprogramma's.

7030 € excl. BTW

Bestel telefonisch en ontdek uw individuele korting!

Omschrijving

De volledig dubbelwandige, geïsoleerde (inclusief de kap) doorschuifmachine Optima 600 HR PLUS kan zowel in lijn als in een hoek worden opgesteld dankzij de aangepaste korvengeleiders.

Het toestel heeft 5 automatische wasprogramma's naar keuze. Na het sluiten van de kap start het toestel automatisch. Het gebruiksvriendelijke multi colour bedieningspaneel met tekstdisplay geeft constant de status van het toestel aan.

Het toestel wordt geleverd met 1 bordenkorf, 1 universele korf (50 x 50 cm) en een bestekbeker. Door gebruik te maken van verschillende soorten korven (50 x 50 cm), kunt u zowel servies, glaswerk, bestek, dienbladen en GN-materialen afwassen met dit toestel.

Na het wasprogramma wordt de vaat gespoeld met heet water (82 Celsius) uit de ingebouwde boiler. Dankzij de ingebouwde drukverhogingspomp geeft de naspoeling een prachtig eindresultaat. En de ingebouwde breaktank vermijdt contaminatie van het drinkwater bij onderdruk in het waterleidingnetwerk (conform Belgaqua regels).

Dit model is voorzien van een wasemcondensunit met energieterugwinning. Hierdoor valt dit toestel onder de E.I.A.-regeling, meldcode 220809, tot een bedrag van 5000 Euro.

Wij kunnen deze vaatwasser optioneel ook leveren met een externe waterontharder VT-1000, een externe doseerunit voor wasmidel Solid 5000 en een ingebouwde afvoerpomp.


Leasen iets voor u?

Ook RHIMA kan met leasing een perfecte en overzichtelijke oplossing leveren voor de financiering van uw apparatuur tegen een gunstig gecalculeerde leaseprijs.

Hide info

Technische kenmerken

Manufacturer:
Rhima
Type vaatwasser (type servies):
Universeel
Type vaatwasser (laadsysteem):
Doorschuifmachine
Materiaal buitenafwerking:
Roestvrij staal
Kleur behuizing:
Roestvrij staal
Breedte:
650 mm
Diepte:
735 mm
Hoogte:
2095 mm
Gewicht:
0.9 kg
Gewicht met verpakking:
1 kg
Elektrische voeding:
400 V / 3 fasen / 50 Hz
Compabiliteit met GN-containers:
Ja
GN-formaat, aantal:
1/1
Type garantie:
Volledige garantie (onderdelen, componenten, service)
Garantie:
12 maanden
Certif.:
Optima 600 HR PLUS
Hoogte laadruimte:
410 mm
Steunen:
Poten
Aantal poten:
4
Type bediening:
Elektronisch
Bedieningspaneel:
Buiten
Aantal programma's:
5
Automatische waterverversing:
Ja
Materiaal boiler:
RVS
Materiaal wastank:
RVS
Automatische vulling wastank:
Ja
Ingebouwde filter wastank:
Ja
Druk watertoevoer, kPa:
200 kPa
Hoogte poten afstelbaar:
Ja
Hide info

Vragen en antwoorden

Doorschuifmachine Rhima Optima 600 HR PLUS

Nog geen vragen gesteld

Stel uw eigen vraag

Gelieve alle velden in te vullen. Het antwoord op een niet-openbare vraag wordt verzonden naar uw email adres. Controleer het opgegeven email adres nogmaals.

Ons vragen-beleid

Hide info