True

Horecahome.nl verkoopt horeca-apparaten van het merk True. Bij ons kunt u bijvoorbeeld True-koelkasten, vrieskasten, koelwerkbanken en vrieswerkbanken kopen voor de profesionnele horeca-zaak.

Het Amerikaanse bedrijf True werd kort na de Tweede Wereldoorlog opgericht en begon met het produceren van de eerste koelkisten-flessenkoelers. Vandaag beschikt het bedrijf over meer dan 340 000m2 productiefaciliteiten in de Amerikaanse staat Missouri. 75% van de componenten worden aangeleverd door locale, Amerikaanse bedrijven.

Milieubeleid:
* groene innovatie: De draairichting van de ventilatormotoren, gebruikt in de True-koelapparaten, is omkeerbaar. Hierdoor wordt vuil en stof van de condensator geblazen tijdens de ontdooiingsperiodes van de compressor. Dit garandeert een stabiele temperatuur in en een betere energieefficiëntie van de apparaten;
* gebruik van gerecycleerde materialen;
* True-apparaten bevatten bijna geen gevaarlijke stoffen, zoals lood, kwik en cadmium meer;
* True heeft meer dan 2000 zonnepanelen geïnstalleerd. Goed voor een jaarlijkse productie van 756 000 kW. True werkt niet enkel aan milieuvriendelijkere koelapparaten, maar ook aan een beter productieproces;
* ontwikkeling van koelingsapparatuur met natuurlijke koelvloeistoffen (GWP = 0, Global Warming Potentia of aardopwarmingsvermogenl): koolwaterstof-koelvloeistoffen zijn natuurlijke, niet-giftige koelvloeistoffen die de ozonlaag niet aantasten en een laag GWP hebben. Koolwaterstoffen behoren tot de meest klimaatvriendelijke en kostefficiënte koelvloeistoffen voor koel- en vriesapparatuur.

Koelvloeistof R290 is zeer geraffineerd propaangas en vormt een veilig, milieuvriendelijk alternatief voor de HFK-koelvloeistoffen R134a (aangewend in koelkasten) en R404a (aangewend in vriezers).

Waarom is R290 beter dan R134a of R404a? Omdat de HFK-koelvloeistoffen een erg hoog GWP hebben, en dus schadelijk zijn voor het milieu. GWP is een relatieve aanduiding van het opwarmingsvermogen in een periode van 100 jaar van 1 kilo van het gas in vergelijking met dat van 1 kilo CO2. R404a heeft een GWP van 3922, R134a van 1430 en R290 van slechts 3.
De thermodynamische eigenschappen van R290 zijn beter dan die van R134a en R404a. De warmtecapaciteit van R290 is bijna 90% groter dan die van R134a en bijna 140% groter dan van R404a. Dit betekent, dat R290 meer en sneller warmte kan opnemen, en dus sneller de ingestelde temperatuur kan bereiken met minder energieverbruik.


De garantieperiode op True-apparatuur, aangekocht bij horecahome.nl bedraagt 5 jaar.

    Horecahome.nl biedt u tevens de mogelijkheid uw oude koelapparatuur binnen te leveren wanneer u een nieuw True-apparaat bestelt.

    Gelieve dit echter steeds bij bestelling te vermelden, zodat we voor een feilloze afhandeling kunnen zorgen.
Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden