Santos

Het Franse bedrijf Santos is opgericht in 1954 en produceert sindsdien elektrische apparaten voor bars, restaurants, koffiezaken, enz. Vandaag biedt Santos apparaten aan voor drie verschillende toepassingen: versgeperste dranken, voedingsbereiding en koffie.

Aanvankelijk produceerde Santos koffiemolens en professionele kaasraspen voor voedingswinkels. 60 jaar na het lanceren van haar eerste producten op de markt ontwikkelt Santos nog steeds door innovatieve producten aan te bieden, gebaseerd op de productie-know-how en de kennis op het gebied van motorproductie. Daarom zijn Santos-apparaten gekend om hun robuustheid en betrouwbaarheid.

Alle producten worden bij Santos in Lyon ontwikkeld en geproduceerd. Ze worden met de hand geassembleerd door onze medewerkers en na productie zorgvuldig door ons gecontroleerd en getest.

Ook het milieu is belangrijk voor Santos, dat meer en meer aandacht besteedt aan milieuvriendelijke producten en het toepassen van groene technologieën. Santos was de eerste op de markt om een brushless-motor te gebruiken in blenders, Bisphenol A-vrije materialen voor toepassingen die in aanraking komen met voedingsproducten, gegoten cellulose-verpakkingen, enz.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden