Inomak


Waarom kiest de horeca-zaak voor Inomak koelapparatuur? Allereerst om de prijs natuurlijk, dat speelt een grote rol. Maar daar draait niet alles om. Je wil ook kwaliteit en dat is nou precies waar Inomak zo goed in is.

Inomak heeft een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Alle Inomak producten zijn namelijk van Europees fabricaat en zowel de binnen- als buitenzijde zijn vervaardigd uit het beste roestvrijstaal, namelijk AISI 304 18/8-10. (Lees hier waarom juist dit type roestvrijstaal uitermate geschikt is voor de professionele keuken.) Bovendien zijn alle Inomak producten zeer netjes afgewerkt, de hoeken en naden zijn ontzettend strak en volgens de meest strenge hygiënische voorschriften uitgevoerd.

Alle koelapparaten van Inomak zijn geïsoleerd met 60 mm polyurethaanschuim wat onder hoge druk is ingespoten. Dit polyurethaanschuim is CFC en HVFC vrij. De verdampers in de Inomak koelapparatuur zijn extra beschermd tegen zuren. Dit wordt bereikt door de verdampers te coaten met antibacteriële en anticorrosie epoxy verf.

Opties en accessoires voor Inomak koelapparatuur:
Al de Inomak koelapparatuur zijn standaard al zeer rijk uitgerust, maar voor de horeca-zaken die het maximale uit hun koelapparatuur willen halen zijn er tal van opties en accessoires beschikbaar.
De Inomak-koel- en vrieskasten die de professionele horeca-gebruiker kan aankopen bij horecahome.nl worden standaard uitgevoerd in 2/1 gastronorm. Deze gastronorm-maat is echter heel gemakkelijk om te bouwen naar de bakkerijnorm van 40 x 60 cm d.m.v. een ombouwkit.

Een ander handig accessoire is de RVS-middenbrug. Dit is een verbindingsbrug waarmee je twee draagroosters naast elkaar met elkaar kan verbinden. Zo benut je de ruimte in de Inomak koelapparatuur optimaal.
Voor cateraars biedt Inomak ook een uitkomst. Alle Inomak koelapparatuur is uit te voeren met zwenkwielen.


Op de apparaten van Inomak, aangekocht bij horecahome.nl krijgt u 12 maanden garantie op onderdelen.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden