Iarp

Het Italiaanse bedrijf IARP is opgericht in 1983, en heeft zich steeds gespecialiseerd in de productie van kant-en-klare bedrijfskoelapparaten. Iarp is vooral gekend voor haar innovatieve koelkasten.
In maart 2013 werd Iarp deel van de Epta Group, dat haar assortiment uitgebreid zag met flexibele, innovatieve en betrouwbare apparaten.
Iarp werkt nauw samen met verscheidene merken voor grafische personalisatie van de apparaten, zodat het merk of het uitgestalde product onder de aandacht van de consument worden gebracht.

Eigentijds, flexibel en betrouwbaar.
De oplossingen, voorgesteld door Iarp, zijn steeds flexibel: ze beantwoorden aan de klant-specifieke verwachtingen en aan de laatste markttrends. Iarp levert zowel koelapparaten, bijvoorbeeld voor het koelen van drank, als vriesapparaten voor roomijs. Iarp is niet toevallig een belangrijke speler op de markt voor het bewaren en presenteren van industrieel roomijs.

Onderzoek en ontwikkeling: kwaliteit verbetert, en dus ook de klanttevredenheid.
De concurrentiële kracht van Iarp wordt aangetoond door de ontwikkeling van nieuwe technologieën, die steeds weer de kwaliteit van Iarp's apparaten verbeteren en hun leiderspositie op de markt bevestigen. Logisch, als u weet dat Iarp duurzame oplossingen uitwerkt, die tevens energiezuinig en milieuvriendelijk zijn. In andere woorden - optimale kwaliteit, die zich vertaald in het behouden van de ingestelde temperatuur onder alle gebruiksomstandigheden. En dit toont weer de betrouwbaarheid van Iarp's apparaten aan.


Op de apparaten van Iarp, aangekocht bij horecahome.nl krijgt u 12 maanden "all in" garantie.

Horecahome.nl biedt u tevens de mogelijkheid uw oude koelapparatuur binnen te leveren wanneer u een nieuw Iarp-apparaat bestelt.

Gelieve dit echter steeds bij bestelling te vermelden, zodat we voor een feilloze afhandeling kunnen zorgen.
Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden