Husky

Horecahome.nl verkoopt horeca-apparaten van het merk Husky. Bij ons kunt u bijvoorbeeld Husky-barkoelers en koelkasten met glasdeur kopen voor de professionele horeca-zaak.

De Engelse producent Husky heeft een lange weg afgelegd sinds de oprichting meer dan 25 jaar geleden. Maar het is nog steeds een familiebedrijf in het hartje van Engeland. Het assortiment is gegroeid en tevens de ambitie om Husky-apparaten wereldwijd te leveren, ook in Nederland. Maar Husky heeft haar wortels niet vergeten en werkt nog steeds toegewijd voor hoge kwaliteit en waarden.
De Husky-werknemers staan aan de bron van hun success. Samen hebben ze de markt voor gepersonaliseerde (of beter gezegd, de bedrijfs-gestileerde) flessenkoelers opgestart in het VK. Duizenden horeca-zaken rekenen er op de Husky-koelingen, elke dag opnieuw.

Op de apparaten van Husky, aangekocht bij horecahome.nl krijgt u 12 maanden "all in" garantie.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden