Coreco

Horecahome.nl verkoopt horeca-apparaten van het Spaanse merk Coreco. Bij ons kunt u Coreco-koelkasten, vrieskasten, koelkisten en vrieskisten kopen voor de professionele horeca-zaak.

CORECO is een Spaans bedrijf, opgericht in 1986. Al deze jaren heeft Coreco een grote technologische vooruitgang gekend die hen in staat stelt het beste van het beste aan de horeca-zaken aan te bieden. Als teken van permanente service en aandacht voor onze klanten ontwikkelt Coreco nieuwe, energie-efficiënte en milieuvriendelijke apparaten.

De maatschappij waarvan we deel uitmaken vereist vastberadenheid, intelligentie en teamwork van ons.
De 250 werknemers van Coreco, zowel man als vrouw, zijn een fantastisch samenwerkingsverband dat eendrachtig en snel de hoogste kwaliteit wil bieden aan de horeca-sector.
De werknemers van Coreco beschikken over moderne productie- en controlemiddelen, hypermoderne productiemachines en de nieuwste toestellen voor milieu-en kwaliteitscontrole.

Eerbied voor de omgeving.
Coreco besteedt veel aandacht aan sociale verbeteringen: het voelt zich verantwoordelijk voor het verbeteren van de levenskwaliteit van de gebruikers. Dit uit zich in 3 onderzoeksprogramma's:
A. Gebruik van materialen die volledig recycleerbaar en niet-vervuilend zijn, zodat het milieu er zelfs op vooruit gaat;
B. Ontwikkeling en productie van lage-energieconsumptie-apparaten, die niet alleen economisch rendabeler zijn voor de horeca-gebruiker, maar tevens minder CO² uitstoten;
C. Productie van stille apparaten. Coreco onderzoekt in haar laboratoria het gebruik van onderdelen die het decibel-niveau van de apparaten verlaagt.

Energie-efficiëntie:
Onze koelapparaten moeten 24 uur, 7 dagen op 7 draaien. Een energie-efficiënte koel- of vrieskast heeft dus een positieve invloed op de economische en milieukosten. Maar de doelstellingen veranderen samen met de omstandigheden. Aanvankelijk wou de horeca-sector de uitstoot in de atmosfeer beperken, daarna begon men milieuonvriendelijke producten te hergebruiken en hun gebruik te verminderen, en nu streeft men naar een lagere CO² -uitstoot door nieuwe productietechnologieën en productontwikkelingen toe te passen, zoals:
* LED-verlichting;
* Compressoren en ventilatoren met een hoog rendement;
* Hoogefficiënte verdampingsbatterijen en condensatoren;
* Electronische besturing van de temperatuur, het ontdooiingsproces en het condenseren;
* Koolwaterstof-koelstoffen R290 en R600a;
* Glazen deuren met lage-emissie-behandeling en met inert gas.
Verscheidene studies tonen aan, dat hiermee tot 55% energie kan bespaard worden.


Op de apparaten van Coreco, aangekocht bij horecahome.nl krijgt u 12 maanden "all in" garantie.

Horecahome.nl biedt u tevens de mogelijkheid uw oude koelapparatuur binnen te leveren wanneer u een nieuw Coreco-apparaat bestelt.

Gelieve dit echter steeds bij bestelling te vermelden, zodat we voor een feilloze afhandeling kunnen zorgen.
Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden