Buffalo

Buffalo heeft een ruim assortiment horeca-apparatuur voor de professionele gebruiker. Het uitgebreide programma bestaat o.a. uit professionele friteuses, wafelapparaten, broodroosters en waterkokers. Maar ook koffiezetapparaten, eenvoudig te reinigen grills, salamanders, droogovens en rijstkokers. Alle producten zijn zorgvuldig ontworpen, zijn efficiënt en bieden betrouwbare en professionele prestaties.

Sinds de oprichting werkt Buffalo aan het ontwerpen, verfijnen en verbeteren van haar producten zodat ze innovatieve en hoogkwalitatieve apparaten kunnen aanbieden aan de horeca-sector. Buffalo staat echter nooit stil. Ze investeren continu in verbeteringen in de werking en efficiëntie van producten, maar zorgen er ook voor dat hun assortiment scherp geprijsd is. Hun toewijding resulteerde in een eervolle vermelding bij de Britse Chefs’ Choice Awards in 2016 in de categorie ‘Best Cooking Range’. Het Buffalo-productaanbod voldoet aan de eisen die een professionele keuken stelt en zal aan uw verwachtingen voldoen of deze zelfs overtreffen.

Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden