Afinox

Horecahome.nl verkoopt de professionele koelkasten en vrieskasten van het Italiaanse merk Afinox.

Afinox' inspirerende waarden: innovatie, toewijding en zorg.

Innovatie, toewijding en zorg zijn een inspiratie voor Afinox. Dit Italiaans bedrijf is sinds 1980 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogtechnologische apparaten voor de horeca-industrie.

Door trends en marktontwikkelingen op de voet te volgen heeft deze firma een rijk assortiment aan koelapparaten voor voedingsmiddelen ontwikkeld, die in de loop der jaren een referentie zijn geworden voor de professionele gebruiker.

Horecahome.nl heeft in haar assortiment verscheidene koelkasten en vrieskasten van Afinox opgenomen, die de horeca-zaken bij ons kunnen aankopen aan interessante prijzen.

Technologische innovaties, materiaalonderzoek en zorg tijdens het productieproces zijn de basiselementen voor Afinox' productieactiviteit, aangevuld met verantwoordelijkheid voor het milieu. Zodoende kan de horeca-sector bij ons efficiënte en milieuvriendelijke koelingsapparatuur aankopen bij horecahome.nl.

Op de apparaten van Afinox, aangekocht bij horecahome.nl krijgt u 12 maanden "all in" garantie.

Horecahome.nl biedt u tevens de mogelijkheid uw oude koelapparatuur binnen te leveren wanneer u een nieuw Afinox-apparaat bestelt.

Gelieve dit echter steeds bij bestelling te vermelden, zodat we voor een feilloze afhandeling kunnen zorgen.
Mocht u nog vragen hebben i.v.m. de aankoop van toestellen uit ons assortiment, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers die u graag zal voorthelpen. Ons telefoonnummer is:085-1300 964
Сontacteer ons
Schrijf hier uw bericht of vraag
Kies bestand

* Verplichte velden